Catering
Catering
Catering
Catering
Catering
Catering
Catering

Over mij

Thuistraiteur... Eten werkt heel verbindend

Maria Stella is niet een stereotype kok! Haar carrière begon dan ook niet in de keuken, maar in de uitgeverij en communicatiebranche. Na een periode thuis met kleine kinderen ging zij weer aan de slag, maar aangezien het werk haar niet de voldoening bracht die zij zocht, zegde ze haar baan op om van koken haar beroep te maken. 

"Op een bepaald moment realiseerde ik mij dat ik van mijn grote passie, koken, mijn beroep wilde maken. Ik ben opgegroeid in een gezellig middelgroot gezin in het fijne dorp Castricum (Noord-Holland). Lekker eten was belangrijk bij ons, de maaltijd was een echt gezinsgebeuren. Dat begon al in de door mijn moeder tot groentetuin omgebouwde achtertuin. Samen konden we uren in de keuken zijn waar we met passie de heerlijkste maaltijden maakten."

In 2010 begon zij als cateraar met een eigen stijl en rondde de koksopleiding af voor een professionele basis. Nu bereid zij al zo'n 6 jaar dagelijks "echt" eten, eten dat dicht bij zijn oorsprong blijft. Authentiek, eenvoudig te bereiden, van uitstekende kwaliteit en met liefde en aandacht gekookt.

"Eten, het bereiden en genieten ervan, is steeds belangrijker voor mij geworden. Eten werkt heel verbindend. Het geeft gezelligheid en brengt mensen met elkaar in contact, echt contact. Met À propos thuistraiteur valt voor mij alles op zijn plaats. In Frankrijk, waar ik veel kom, is de traiteur aan huis heel gebruikelijk. Ieder dorp heeft er wel één van hoog niveau en het bijzondere is: die komt ook bij de mensen thuis. Niet alleen om af te leveren, maar ook om ter plekke te bereiden. Zo houdt de gastvouw tijd over voor haar gasten. Mijn droom is om dat idee in Nederland te importeren en mensen te laten genieten van de gezelligheid die eten met zich mee brengt!" 

Maria Stella van Duuren Thuistraiteur

Volg ons op Facebook